Retourzending

Soms gebeurt het dat een product niet aan de verwachtingen voldoet of er is een defect opgetreden. Het product zal dan terug tot bij ons moeten geraken en voor een vlotte afhandeling raden we aan om volgende stappen te doorlopen. Je kan ook de algemene richtlijn in de rubriek “Algemene informatie herroepingsrecht ” volgen.

Let op: Heb je voeding gekocht en is de verpakking geopend? Dan kunnen we die wegens hygiƫnische redenen niet terugnemen.

Hoe een bestelling terugsturen:

Let op: enkel wanneer je bestelling de status “verzonden” heeft, zal de link “return this product” beschikbaar zijn

Kan je niet meer inloggen? Geen probleem, stuur ons dan alle informatie per e-mail via info@gamegear.be. Vergeet zeker niet de reden van de retourzending en het ordernummer te vermelden.

Extra informatie voor het retourzenden:

Algemene informatie herroepingsrecht

Indien het artikel niet aan de verwachtingen voldoet heeft u wettelijk het recht binnen de 14 dagen na ontvangst van het artikel van de aankoop af te zien en dit zonder opgave van redenen.

De verpakking mag echter niet beschadigd zijn en ook het artikel moet ons steeds onbeschadigd (geen krassen, vuil of andere tekenen van gebruik) worden terug bezorgd. Indien dit wel het geval is, hebben we het recht om de volledige terugbetaling te weigeren en/of om de waardevermindering in rekening te brengen.

De klant heeft de keuze om ofwel het artikel om te ruilen in een ander product met eenzelfde waarde ofwel een coupon t.w.v. de aankoopprijs van het betreffende product te ontvangen ofwel om de terugbetaling te vragen.

Wanneer het product nog niet verzonden is en je wil de bestelling annuleren, dan kan dit uiteraard ook geheel kosteloos. Ook de transactiekosten (indien we de betaling via hetzelfde betalingsmiddel mogen terugbetalen) en verzendkosten worden dan terugbetaald.

Het retour zenden zelf gebeurt op eigen kosten en verantwoordelijkheid.

Indien deze regels niet in acht worden genomen, zijn wij niet verplicht om de artikelen terug te nemen en de betalingen ongedaan te maken. Wanneer de door jou geplaatste bestelling bij je thuis wordt bezorgd, moet je controleren of het bezorgde artikel voldoet aan de bestelling die je bij ons hebt geplaatst.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Gamegear – Industrielaan 24 – 2250 Olen – Belgium) binnen de 14 dagen via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen . U kunt hiervoor gebruikmaken van het online retour formulier (https://www.gamegear.gg/account_return_request.php), maar bent hiertoe niet verplicht, of per e-mail via info@gamegear.gg. Vergeet zeker niet je ordernummer te vermelden zodat we je snel kunnen verder helpen. Vervolgens sturen wij per e-mail een ontvangstbevestiging van uw herroeping.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naargelang welk tijdstip eerst valt

De consument moet de goederen binnen 14 dagen na de dag waarop hij zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen aan de onderneming heeft meegedeeld, terugzenden.